Χιονοδρομικά κέντρα

Η εμπειρία της διαμονής σας γίνεται ακόμη πλουσιότερη, χάρη στα 2 Χιονοδρομικά Κέντρα που βρίσκονται μόλις 25 λεπτά και 45 λεπτά μακριά αντίστοιχα, οι πίστες των οποίων είναι ορατές ακόμη και από το μπαλκόνι σας! Είτε για σκι, είτε για απλή βόλτα και χαλάρωση στα σαλέ, τα Χιονοδρομικά πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμά σας!

Σε υψόμετρο 1.650-2.000μ. και μόλις 18 χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας, βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βίγλας-Πισοδερίου, στη συμβολή των βουνών Βέρνον και Βαρνούντα. Εκεί, μπορεί κανείς να απολαύσει τις ασύλληπτες ομορφιές της φύσης κάνοντας παράλληλα και την αγαπημένη του δραστηριότητα, καθώς το χιονοδρομικό καλύπτει ανάγκες όλων των ηλικιών και γνωστικού επιπέδου, αφού διαθέτει από πίστα αρχαρίων μέχρι και «μαύρη», off piste και διαδρομές στο δάσος με snowmobile. Διαθέτει επίσης την μεγαλύτερη Ολυμπιακών προδιαγραφών πίστα την Ελλάδα.

 

Το χιονοδρομικό Βόρα- Καϊμακατσαλάν δεσπόζει στα όρια του νομού Πέλλας. Το όρος Βόρας ή Καϊμακατσαλάν είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε ύψος της Ελλάδας με υψόμετρο 2.524 μ! Στο χιονοδρομικό κέντρο θα έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε, ανεξαρτήτως του αν το σκι είναι ένα από τα αγαπημένα σας σπορ ή όχι. Θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το τσάι σας, αγναντεύοντας και που ξέρετε; Αν είστε από τους τυχερούς και το επιτρέπει ο καιρός, μπορεί να δείτε και τον Θερμαϊκό από εκεί ψηλά. Για τους φανατικούς της δράσης και της περιπέτειας, το Κέντρο υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, μια και διαθέτει ποικίλες πίστες, για όλα τα γούστα.